CALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1215 KET

CALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1215 KET

Vi se poate parea firesc ca un un calorifer electric ADAX VP 1215 KET este ideal pentru spatii rezidentiale, institutii, birouri ori cabinete medicale. Dar, stiati ca un asemenea convector electric este prevazut cu clasa de protectie IP24. Mai precis asta inseamna ca este rezistent la stropire si umiditate. Aceasta dotare face dintr-un calorifer electric un incalzitor potrivit si pentru spatii precum bai ori bucatarii, dar si spalatorii ori magazii. Daca doriti sa aflati mai multe despre dotarile deosebit de utile ale unui calorifer electric ADAX VP 1215 KET, o puteti face chiar din acest articol.

Pentru inceput trebuie sa amintim termostatul electronic reglabil tip buton cu care este prevazut orice calorifer electric ADAX VP 1215 KET. Datorita preciziei acestuia veti putea alege exact temperatura dorita din gama de 5-35°C Tocmai aceasta precizie a termostatului electronic garanteaza ca odata atinsa temperatura aleasa, , consumul orar kWh, va corespunde, in general, unei treimi din puterea de incalzire a caloriferului. In medie pe toata perioada de incalzire convectorul va functiona doar 8 ore din zi. In acest scop trebuie doar sa alegem o putere corespunzatoare dimensiunii camerei. Desigur asta nu inseamna ca panoul electric nu va folosi maximul de energie conform capacitatii sale, ci ca termostatul electronic, care masoara temperatura incaperii, va porni iar convectorul doar daca temperatura din camera scade sub temperatura setata. In plus, randamentul unui calorifer electric ADAX VP 1215 KET este de aproape 100%.

Un calorifer electric ADAX VP 1215 KET functioneaza silentios, multumita faptului ca nu are elemente in miscare. Convectorul ADAX VP 1215 KET nu lucreaza cu filament clasic, ci cu un element de incalzire special, care se incalzeste la o temperatura mult mai redusa, fiimd astfel mai economic. Acest filament nu emite radiatii daunatoare, iar suprafata convectorului nu se incalzeste la mai mult de 60 °C !
Iata asadar cateva dintre cele mai utile dotari ale unui convector ADAX VP 1215 KET care va vor micsora factura si va vor spori confortul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *