asigurare de calatorie

Legătura dintre sport și o asigurare de calatorie AXA

Dacă sunteți pasionat de fitness și de tot ce înseamnă un stil de viață sănătos, cel mai probabil nu doriți să renunțați la tabieturile dumneavoastră nici chiar într-un concediu peste hotare. În acest articol vom explora tocmai motivele pentru care nici nu trebuie să luați asemenea decizii. Tot în acest articol vă invităm alături de noi pentru a explora împreună și care este legătura dintre programul dumneavoastră sportiv și respectiv o asigurare de călătorie din oferta AXA.

Nimic nu se compară cu o alergare de dimineață sau cu câteva ture de bazin acoperite în primele ore ale dimineții, înainte de micul dejun. O activitate de acest tip ne ajută să ne orânduim gândurile și să ni le limpezim în mod corespunzător. O asemenea senzație și starea de bine datorată activității fizice practicate înainte de prima masă a zilei nu pot decât să ne motiveze să menținem această rutină și în concediu. Și, la urma urmei de ce nu am face-o? Rutina, organizarea și structura pe care o poate oferi activitatea sportivă unei zile este benefică indiferent că urmează să mergem la job sau să ne relaxăm la soare, pe plajă.
Însă, dacă e să ne gândim mai bine, facem sport și din precauție.

Mai exact, practicăm sport nu numai din dorința de a ne menține în formă ci și pentru că dorim să facem tot ce depinde de noi pentru ne păstra sănătatea trupului și a minții. Iată, exact acesta și rolul jucat de o asigurare de călătorie. Dar, oare, mai precis, și în ce sens? Ei bine o asigurare de călătorie se poate dovedi a fi deosebit de utilă atunci când într-o vacanță prin Spania, Grecia, Italia sau orice colț al Europei trecem prin situații nedorite în timpul alergării de dimineață, spre exemplu. Dacă, ne împiedicăm și cădem într-o postură nefericită și ajungem să ne luxăm glezna ori să ne rupem mâna, oricare pachet de asigurare de călătorie AXA vine cu acoperirea costurilor medicale pâna la cel puțin 30.000 de euro, asigurând transportul de la și către unitatea medicală.
Sunteți aproape cu bagajele în ușă și v-ar interesa o asigurare de călătorie potrivită. Accesați site-ul nostru sau chiar contatctați-ne direct pentru mai multe detalii despre asigurarea ideală.