Acumulator UPS

De ce merită utilizate aceste accesorii UPS?

De ce accesorii UPS?

Fiecare om se străduiește să achiziționeze cele mai utile, bune și eficente lucruri pentru locuința sa, indiferent dacă vorbim de materiale de construcții, mobilă sau nu în ultimul rând, baterii UPS și accesorii UPS. Deseori oamenii cad în capcana în care achiziționează produse mai ieftine și cu expirarea garanției aceste produse „își termină activitatea”. Noi în acest articol ne străduim să vă selectăm cele mai eficiente și cele mai căutate accesorii UPS. Partea materială și suma pe care dorește să o cheltuie pe aceste accessorii UPS depinde de la om la om, însă noi dorim să vă liniștim. Această gamă de accesorii UPS este foarte variată, puteți găsi produse potrivite cerințelor dumneavostră începând de la sume mai mici, dar această gamă conține și produse mai costisitoare.

Modele accesorii UPS:

AEG MANUAL BYPASS 6 10 KVA este unul dintre accesoriile UPS frecvent căutate, deoarece Dulap bypass manual extern este gândit pentru mărirea siguranței. Acest produs este foarte util la mentenanțe, diverse reparații, dar poate fi folosit și in timpul când se fac operații de înlocuire de acumulator ups. Acest model, AEG MANUAL BYPASS 6 10 KVA este de dimensiunea de 400x210x500 mm și are masa de 10 kg. Dacă vă achiziționați acest produs puteți beneficia de garanție timp de 24 de luni. Număr de faze intrare poate varia între 3 sau 1. Tensiunea de intrare nominală este de Uin:3×400 Vac. Proprietățile ieșirii acestui produs AEG MANUAL BYPASS 6 10 KVA sunt: șir de cleme 4 – 16 milimetrii pătrați, numărul fazei de ieșire este 1, iar tensiunea de iesire nominala este de 230 Vac. Curentul de iesire nominal [A] este 50 A și gradul de protecție este IP:IP20.

AEG

Producătorul acestui produs AEG MANUAL BYPASS KVA este AEG, așa cum reiese și din denumirea pe care o poartă acest produs. În acest articol v-am făcut cunoștință cu unul dintre cele mai vândute accesorii UPS.

Sperăm că informațiile pe care vi le-am oferit în rândurile de mai sus v-au trezit interesul și v-au fost de folos în alegerea unor accesorii UPS si acumulator ups.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *