Sistem online de fidelizare

Sistem online de fidelizare

Nu ați auzit încă de Fidelico? Aveți întrebări legate de acest sistem?

Noi vă vom prezenta acest sistem online de fidelizare. De cele mai multe ori, antreprenorii doresc să își răsplătească clienții fideli, astfel atrăgând și o clientelă nouă. Prin acest sistem online de fidelizare este foarte simplu să își facă acest lucru.

Acest sistem online de fidelizare, Fidelico, este creat fiind bazat pe acumularea punctelor bonus, după fiecare cumpărătură, funcționând de pe platformă cloud. Acest sistem online de fidelizare este foarte eficient nu doar pentru adunarea punctelor bonus, ci și pentru că poate fi utilizat instant, având numeroase funcții care vor atrage clienți noi și vor fideliza clientela deja existentă.

Dacă doriți să folosiți acest sistem online de fidelizare veți putea beneficia de: -devices, – portabilitate, -poate fi folosit de pe PC, tabletă, sau telefon deștept, fără să fie instalat, – customize, -este conform nevoilor fiecărei persoane:-poate fi personalizat în mod foarte eficient și simplu, având posibilitatea de adăugarea noilor funcții, care pot fi utile în activitatea firmei, – notificările acestui sistem online de fidelizare pot fi primite prin SMS, dar și direct din aplicație, Newslettere. Este un avantaj foarte mare al acestui sistem online de fidelizare faptul că aceste carduri de fidelitate pot fi personalizate gratuit, fără costuri.

De ce vă recomandăm acest sistem online de fidelizare?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. Fidelico a fost gândit pentru acele afaceri care doresc să își exprime aprecierea față de clienții fideli, prin acumularea punctelor bonus, pe baza numărului de cumpărături. Folosirea acestor puncte bonus poate diferi: se pot folosi la reduceri, vouchere sau cu aceste puncte se pot câștiga diverse cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *